Mys hos mormor och morfar

Igår var vi hos mormor och morfar. Där var moster Sofie och moster Carola och det var massa kärlek.


Lily och jag hade likadana kläder och hon var så nöjd. Jag var dock trött, hade inte sovit så bra under natten. Men det var så skönt att få träffa dem. Jag lagade mat, köttfärsbiffar med sötpotatis pommes, hemmagjord vitlökssås, baconlindad sparris. Det var så himla gott och alla tyckte om maten. Vi fikade också och Lily älskade verkligen den hembakade bullen och åt en chokladboll. Lily lekte och busade rejält. Det var så mysigt och vid ett tillfälle så kröp Lily upp i soffan intill Sofie och de satt där tillsammans. De såg så fina ut tillsammans. 😍


Det fanns en massa roligt att leka med och pussel var en rolig aktivitet för små som stora. Vi pratade en del och lekte lite kurragömma och spöke som Lily tycker om. Sofie mådde lite risigt pga sin epilepsi men myste ändå. Vid flera tillfällen så såg jag att hon verkligen trivdes med sällskapet och aktiviteten. Men hon var så sliten så hon orkade inte med så mycket.


När kvällen kom så åt Lily skorpor med pålägg och drack mjölk. Hon fick sitta och se Bolibompa samtidigt vilket hon uppskattade. Sen blev det pyjamas och efter det när vi skulle säga hejdå så kryper hon upp i soffan intill morfar och myser till det med filt och bara satt där. 😍 Men när vi skulle ta på henne ytterkläderna så hade vi med en annan jacka som vi tänkte att hon skulle ha när vi åkte hem. Men det gick hon inte med på, hon skrek och protesterade rejält. Så Tobias fick hämta hennes finjacka och då skrattade hon förtjust och blev jätteglad. I bilen slocknade hon och väl hemma så var det bara att bära upp henne, lägga henne i sängen och klä av henne ytterkläderna. Sen sov hon gott resten av kvällen.


Här kommer det lite bilder från igår.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0