Vandring med Lily

Idag tog jag och Lily en promenad i skogen, vi gick till Generalens äng och fikade. Den ligger intill järnvägen så man kan titta på tågen, där finns det eldstad, vindskydd och bänkar med bord. En fin lite glänta i skogen. Den ligger inte så långt ifrån hennes förskola egentligen så hon har varit där tidigare.

Det tog tid innan vi kunde komma iväg, ni vet att klä på en 2,5 åring är värre än att gå på gym. 😂 Jag var sjöblöt av svett när vi lyckades komma ut. När vi hade kommit fram till vägskälet som leder till Generalens äng så släppte jag ner Lily så hon fick gå själv. Jag vill träna henne på sådan här vandring och även ge henne rörelse och motion. Hon gick hela den vägen som är 1,4 km. Totalt sett så har vi gått 7,6 km idag hemifrån och tillbaka. Men den sträckan som Lily gick var 1,4 km. Hon var så duktig, nyfiken och glad. Dock tröttnade hon när vi nästan var framme men när hon fick se vart vi var så blev det bråttom. Jag dukade upp för fika och sen satt vi en stund och åt. Hon fick smaka på varm Oboy, hon har provat tidigare men inte tyckt om det alls. Idag verkade hon ändå tycka det var okej. Vi utforskade gläntan och efter ett tag var det dags för att gå hem.

Väl hemma så skulle hon bära upp sin väska jag hade gjort i ordning med hennes smörgåslåda, vattenflaska mm. Men jag skulle bära min väska upp för trapporna också så vi var lika. Åh, tänk vad stolt hon såg ut när hon gick där på vägen med sin väska på ryggen. 😍 Viktigt att få göra som mamma och vara som mamma. När vi hade kommit in så tog vi oss en dusch och sen vilade vi i sängen. När pappa kom hem så åt vi god mat och sen lite mer vila. När pappa hade fixat med disken så lyssnade vi på musik, Melodifestivalen blev det. Hon ville ha partyhattar och dansa.

Snart sover hon för natten och vi ska se På spåret ikväll och bara mysa. Bjuder på lite bilder från dagen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0