Äventyr i Mariebergsskogen

Hej. Idag är jag ledig från jobbet och vi passade på att göra en liten utflykt till Mariebergsskogen. Det var svalare luft på morgonen och förmiddagen och det var så skönt. Vid ett tillfälle var jag kall om mina armar. Vi började med att åka Conrad Hök tåget och Lily var så förtjust och glad. Hon satt väldigt stilla i år till skillnad mot förra året. 😂 Sen kollade vi lekparkerna lite men Lily ville inte leka så idag. Det var mer skoj att utforska djuren och allt annat runt om. Vi tog lite mellis och köpte våfflor i Spikgården. Efter det så kom solen och det extrema värmen igen. Lily ville gå barfota en stund så det fick hon.

Vi gick till Naturum och kollade in det. Lily var fascinerad av allt där inne och så hittade Tobias en kylskåpsmagnet i form av en fjäril som Lily fick köpa, hon gillar fjärilar nu. I gruset på ett ställe så var det någon som hade ritat ett hjärta med A och T. Vilket var passande för oss. 😂Sen började vi gå mot bilen. Väl hemma så la jag mig och vilade och Tobias och Lily fixade med middagen. 

En härlig dag trots värmen. Resten av eftermiddagen nu blir det vila och mys. Jag ska jobba i morgon så jag behöver lite vila nu. Här kommer det lite bilder från dagen.
























Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Vilken fin utflykt ni fick till! Kan tänka mig att Lilly var mer intresserad av djuren än lekplatserna. Skönt när solen går i moln och det blir lite svalare.

Svar: Ja den var fantastisk. 🤩 Ja i vanliga fall så brukar Lily tycka om lekplatserna men denna gången var det djuren som lockade mer. Kul att variera ändå. precis, det blir så varmt när solen är framme hela tiden.
Anna Hansen

2021-07-17 @ 07:48:16
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0