Båtbuss premiär för Lily

Idag fick Lily åka båtbuss för första gången. Vi tog bilen in till Mariebergsskogen och sen gick där ifrån och till Inre hamn där ifrån vi skulle åka. De har ändrat den turen vi brukade åka med nämligen. När vi kom fram till Inre hamn så ställde vi oss i kö och förklarade för Lily att vi skulle åka båt. Hon var så duktig och lyssna på allt vi sa. Vi tittade på båtar som åkte förbi, kollade på vågorna, fåglarna som simmade förbi. När vi kom till Mariebergsskogen så tittade jag ut över viken och tänkte att i vintras så åkte jag skridskor här men nu åker jag båt. Att se Lilys glädje över att få åka båten var så underbar. Hon tyckte det var fantastiskt kul och sa att hon ville åka mer.

Väl framme så tog vi gick vi på toaletten, åt mellis, den bestod av frukt, russin och havrefras. När den var intagen så köpte vi glass och Lily fick en egen. Sen gick vi runt i lekparkerna, oj vad hon härjade. Efter många om och men så kom vi upp till djuren men de var inte lika lockande idag. Det roligaste var nog hönsen och tuppen för de sprang löst ute på gården så barnen kunde springa efter och se vart de skulle. Vi gick till Sätervallen där de har käpphästar, kasta hästsko, kubb, styltor, hoppa i hö mm. Där ville Lily ha dragkamp då det fanns. Så det var Lily och Tobias mot mig. De vann stort och Lily skrattade så mycket. Sen blev det Lily mot Tobias. Där efter blev det mer lek och sen gick vi på toaletten.

Lily ville inte åka där ifrån men det var dax äta mat och vi åkte till MAX och åt mat. Sen blev det att åka hem och väl hemma så tog vi en vila. Jag var så galet trött. Efter vila blev det en dusch, oj vilken skitig unge! 😂 Men skitiga barn är glada barn säger de.

Haft en fantastisk fin dag med många skratt.

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0