Play date med Bella och barnen

Igår så jobbade jag kortpass och det var skönt. Lily har haft det lite jobbigt senaste tiden då hon inte är van att mamma jobbar och sen har vi varit förkylda. Även om hon blir aktiverad så saknar hon att få vara på förskolan, hon och Tobias har semester nu. Så jag kollade med min kompis Isabelle om hon och barnen ville umgås lite. Så de kom hit och vi hade picknick.

Barnen trivdes jättebra och de lekte för fullt. Lily var så glad för att få leka och busa. Dock var det väldigt varmt så alla blev trötta fort. Vi åt lite bullar också och barnen blev så glada. Vi var på Parkleken, ett ställe vid Våxnäs Centrum som är en riktig bra lekplats. Bäst var ju cyklarna som de kunde låna. Efter några timmar så gick vi hem till oss och lekte i lekparken utanför oss. De plockade svarta vinbär och röda vinbär, dock förstod inte Lily vad hon skulle göra med dem så hon kastade dem på marken. 😂

Sen blev det dax att skiljas åt, barnen ville leka mer så vi fick övertala dem att de får leka en annan dag. När vi kom in så blev det soffhäng för mig och Lily, där efter en dusch. Jäklar vad skitig hon var! 😂 Men skitiga barn är glada barn. 😄 Sen får jag meddelande från Bella att så fort barnen hade kommit hem så hade de sagt att de ville åka tillbaka och leka mer med Lily. 🤩 Lily åt en stor kvällsmat och sen somnade rätt snabbt på kvällen. Så härligt att se henne så glad och nöjd. Tobias var ute med sitt jobb så han hade bilen. 

Bjuder på lite bilder














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0