7 år

Tänk att det redan har gått 7 år sen vi blev tillsammans. Vad mycket vi har upplevt tillsammans och vad mycket som har ändrat sig under åren till det bättre.

Vi har en fantastisk dotter som berikar våra liv med sin underbara kärlek, omtanke och sin närvaro. Vi har varandra i vått och torrt, vi står vid varandras sida när det stormar omkring oss och tillsammans så klarar vi allt. Jag är så lyckligt lottad som fann dig och jag är så glad över att jag skrev till dig den där dagen på sajten. Att få vakna upp intill dig varje dag är en gåva. Att få somna intill dig varje kväll är en gåva. Jag mår så bra tillsammans med dig och även om vi har våra bekymmer som alla andra så älskar jag vårt liv som vi har skapat.

Nu är vi inne i en ny fas där vi ska utvecklas mer som familj och jag vet att allt kommer gå bra. Jag älskar dig min fina, underbara man!





Kommentarer
Postat av: Renovering

Så fint skrivet. Härligt att kunna se på det som ett projekt ni har tillsammans. Fortsatt gott arbete tillsammans, skål!

Svar: Tackar 🙂 Ja en relation måste man vårda för att den ska hålla och man är 2 i en relation så båda måste både ge och ta för att det ska fungera. Det är också viktigt med lyhördhet, öppenhet och tillit.
Anna Hansen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0