En fantastisk midsommar

Ja då var midsommar över för i år och vi går mot mörkare tider. Jag har nu påbörjat min 3:dje arbetsvecka på mitt nya jobb och det känns helt fantastiskt men overkligt. Känner mig så himla nöjd och stolt.

Jag jobbade torsdag kväll förra veckan och sen på fredag, midsommarafton så var jag ledig. Vi åkte till lily's mormor och morfar och där var alla mostrar med och kusinen Melvin. Det var lek, bus och massa skratt. Ungarna röjde och de plaskade i poolen rejält. Moster Sofie var med i poolen en sväng också. Vi åt god mat, grillat blev det med massa goda sallader, färskpotatis gräddfil och gräslök och en massa goda tillbehör. Sen blev det tårta, jordgubbar, fikabröd och annat smått och gott.

Lördagen var vi väldigt trötta och jag sov en del på förmiddagen. Sen gick vi ut en stund så Lily fick åka på sin sparkcykel. Sen lekte hon i sandlådan och utforskade, dock var det alldeles för varmt så vi gick in. En lugn dag med andra ord.

Söndagen, igår så tog vi det lugnt också. Gjorde lite planering, fixade iordning saker hemma, tvättade och sen vid lunch så åkte vi till Kristinehamn och Retropiraten. Där lämnade Tobias in lite saker som han inte längre ville ha kvar. Sen åkte vi till McDonalds och hjälp vad folk det var. Jag var så tacksam över att jag inte jobbade i den branschen längre. Lily åt med god aptit och var så glad. Efter det så åkte vi och extra handlade lite mjölk mm. När vi kom hem så blev det dusch, kvällsmat och lite annat.

En fantastisk fin helg men jag är trött. Ha nu en fin vecka.



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0