Helgen som gått

Haft en fantastisk fin helg.
I fredags så cyklade jag ca milen och åt sen god frukost. Tog det rätt lugnt efter att ha gjort mina saker. När Tobias och Lily kom hem så åt vi tacos och efter maten så åkte vi till XXL sport och fritid och köpte en sparkcykel till Lily. En tidig födelsedagspresent. Hon blev så glad över den och så var vi ute på eftermiddagen och åkte. På kvällen kollade jag och Tobias på film, Stowaway.

På lördagen så gick vi på tivoli och farfar var med. Lily fick åka några karuseller och vi var där ca 1 timme, hade med mellanmål. När vi kom hem så var vi ute en stund, åkte sparkcykel, blåste såpbubblor och hade roligt. Sen blev det våfflor till middag, farfar åt med oss. Efter maten så åkte vi ner till Skutberget och badade. Det blev premiär för oss alla, Lily var ett riktigt blötdjur som inte ville gå upp sen. Väl hemma en dusch och sen Bolibompa klubben innan kvällsmaten. Hon somnade snabbt sen efter sagorna och så. Jag och Tobias kollade på en film som heter Børning. Väldigt spännande, rolig och fånig film.

Söndag, började dagen med sovmorgon vilket var riktigt skönt. Jag vaknade först men sen kom Lily. Vi åt frukost på balkongen och hade mysigt. Sen några timmar senare var det dags för Lily att åka till farmor och bonusfarfar. Hon var så taggad på att få åka dit och hade bråttom ut genom dörren. Men jag fick massa goa pussar och kramar. Under tiden så gjorde jag mig klar för dagen och när Tobias kom tillbaka så åkte vi till Pizza Hut. Åt god mat och bara njöt av varandras sällskap. Sen kollade vi på film igen, Once upon a time in Hollywood. Vi åt lite choklad och drack lite gott. Efter filmen så åkte vi hem till farmor och bonusfarfar. Där fanns en glad liten tjej som var trött som attans. Hon blev så glad av att se mig så hon satt i mitt knä sen och sa förnöjt Min mamma. 😍 När vi kom hem så blev det Bolibompa klubben igen och sen natten.

Dock hade hon svårt att sova i natt, pollenallergi, värme och trött. Så hon fick vara hemma från förskolan idag och vi har myst hela dagen. En gång så sa hon att hon ville åka till mormor och morfar men de var inte hemma. I alla fall så kommer det lite bilder från helgen och dagen.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0