Nya möjligheter och nya äventyr

Ja som ni vet så har det varit många varv i mitt yrkesliv det senaste. Men jag har nu turen att få välja mellan 2 jobb och valde hemtjänsten på Hammarö i Skoghalls tätort. Jag har nu fått en anställning till september på 85% som undersköterska i sommar och nu i dagarna så ordnade jag med medicin deligering så jag kan utföra mitt arbete korrekt. Jag ser verkligen fram emot den här sommaren. Mitt mål är att få en anställning på längre sikt.

Mina 3 introduktions dagar har varit fantastiska men första dagen en blöt dag då det hällregnade vilket var mindre kul. Men det hindrade inte mig från att jobba, det finns inga dåliga väder utan bara dåliga kläder. 😂 Efter första dagen så var jag trött som attans men det gick bra i alla fall. Härliga brukare och underbara kollegor att jobba med. Jag trivs bra och blivit insläppt i gruppen på en gång. Ja det är mycket att lära sig och mycket att hålla reda på men med kollegornas hjälp så kommer detta gå jättebra.

Lite tråkigt att inte få vara med Lily när hon och Tobias har semester men jag vill verkligen jobba också. Detta är min chans och jag vill inte missa den. Är så himla stolt! 🤩

Jag tror på det här och är taggad till tusen!!! 🤩


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0