Vilken härlig helg!

Ja, då är det ny vecka och massor har hänt även denna helgen. I fredags så kom Lily äntligen iväg till förskolan så hon mådde bra igen och var symtomfri i 2 dagar. Hon var så glad över att få komma iväg, hon har ju pollenallergi och vi har testat en ny medicin som verkar fungera bra. Jag var väldigt trött och sliten efter att ha jobbat 2 dagar på sjukhuset och varit uppe med tuppen. Men det var fantastiskt kul att få chansen att prova på i köket där. Jag vilade en del och så gjorde jag lite uppgifter som arbetssökande. Jag fixade sen med middagen och efter den så myste Lily och jag. På kvällen så kollade jag och Tobias på film, Nice guys. En av våra favoriter med Ryan Gosling. Men jag var så trött så jag somnade till och från.

Lördagen började med sovmorgon, det var skönt att sova så länge. Lily var verkligen trött och jag vaknade först av alla. Sen gick vi upp, fixade frukost och sen åkte vi in till stan med bussen. Vi gick på bio med Lily och vi såg på Alfons Åberg. Efter bion så blev det mat på McDonalds och det var kul tyckte Lily. När vi kom hem så var vi väldigt trötta och jag gick och la mig en stund. På kvällen så kollade jag och Tobias på film igen, Børning 2 och den var bra, lite smårolig. Dock inte lika bra som den första.

Söndag, började med sovmorgon igen och det var skönt. Innan frukosten så låg Lily och jag och myste i hennes säng. Hon kramade om mig och sa Min mamma med kärlek i rösten. 😍 Så himla mysig start på dagen. Sen fixade vi iordning, Tobias gjorde köttfärssås, diskade. Sen åkte Lily och jag till mormor och morfar en stund, där badade vi i ett uppblåsbar pool och lekte. Åt god mat också och bara hade det härligt. På vägen hem var hon så trött efter all utelek i vattnet. Väl hemma så blev det dusch och Bolibompa och förberedelser inför kommande vecka.

En fantastisk helg. Här kommer det lite bilder.














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0