En bra men jobbig helg

Hej på er.

Denna helgen har varit bra men ändå jobbig. Började med att Lily blev sjuk i torsdags så jag fick hämta hem henne från förskolan. På fredagen så var det rätt okej, vi myste, lekte och så när Tobias var på jobbet. Men sen på eftermiddagen så blev det jobbigt, jag började känna av tristess och blev på dåligt humör. Jag tog en promenad och hämtade ett paket. Tyvärr så fortsatte mitt humör men det blev bättre sen på kvällen. Jag och Tobias kollade på Star Wars episod 1.


Igår så fixade Tobias med den gamla cykelvagnen och med den nya. Haha, Lily blev så ledsen när hon inte fick åka med. Och hon ville hämta sin ryggsäck som hon har till förskolan

 😄 Dock mådde jag fortfarande dåligt och var väldigt ledsen. Så vid lunch åkte jag iväg för att fixa en sak och sen åt jag på MAX. Väl hemma igen så kramades vi och myste, Tobias och Lily förstod att jag inte mådde så bra. Sen är ju Lily nu i trotsåldern och testar verkligen gränserna nu. På eftermiddagen så tog vi bort blöjan och sen avslutade vi nappen. På kvällen kollade vi på filmen Le mans 66. Hon somnade utan nappen men det var jobbigt för henne.


Idag är det en mycket bättre dag, började lite jobbigt. Lily kom och väckte mig vid 5:30 och vi gick på toaletten. Hon blev sur på mig för något, Tobias kom och hjälpte oss. Vi la oss i sängen och kollade på tv en stund och sen blev det frukost. Efter frukosten så satte vi oss i soffan och tittade på lite mer tv och sen så gick Tobias ner och fixade det sista med cykelvagnen. Sen gjorde vi oss i ordning för att testa vagnen. Så en cykeltur till farmor för att lämna några saker. På vägen hem så stannade vi till vid en lekplats och lekte en stund men det var så himla kallt så jag cyklade hem före Tobias och Lily. Väl hemma så gjorde jag iordning pyssel och när de kom hem så pysslade vi en krans till dörren för påsk. Och idag har Lily varit utan nappen hela dagen och somnade utan den också. Inte bara det, hon har varit utan blöja mer eller mindre hela dagen och 1 olycka totalt.


Nu sover Lily och vi ska mysa till tv. Så en helg som har varit jobbigt men vi har uppnått fina resultat. Bjuder på lite bilder från helgen.















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0