Ett äventyr i Mariebergsskogen

Hej. I morse vid frukosten så bestämde vi att vi skulle ge oss iväg till Mariebergsskogen och gå runt. Så sagt och gjort så vi gjorde oss iordning och åkte iväg. När vi kom fram så ville Lily gå själv och det fick hon. Vi gick ut på strandängarna och besökte fågeltornet. På vägen dit så fick vi se en ekorre på nära håll och Tobias och Lily fick gå nära. Men när vi skulle gå ut på spången blev Lily rädd och vågade inte. Så hon fick nappen och sätta sig i vagnen. När vi kom fram till fågeltornet så gick vi ända upp och kollade på utsikten. Lily blev fascinerad och sa wow vid flera tillfällen. Sen när vi skulle gå tillbaka in i parken så ville hon gå på spången så det fick hon göra men nappen ville hon inte släppa då. Det var ändå läskigt att gå där men så spännande.


Sen gick vi en tur i skogen och klättrade över stock och sten. Haha, det blev besvärligt för Tobias med vagnen så han fick bära den en bit. 😂 Sen gick vi till Lillskogen och kollade på djuren. När vi kom fram till hagarna så sprang Lily fram till djuren och sa hej hej. 😂 Vi gick till hästarna och klappade dem och det var roligt tyckte Lily. Vi kollade in getterna, fåren, kaninerna. Lily sprang runt och utforskade allt som gick. Efter djuren blev det mellis och en paus. Det var gott att äta lite sa Lily. Sen blev det lek och bus, hon gungade en stund och skrattade så härligt. Men hon hade inga vantar så jag fick ta på henne dem igen. Då gick vi ner till de nedre lekplatserna och där sprang hon runt och lekte. Åkte rutschkana och busade. Sen var det dax att åka hem, började med en rad högljudda protester från Lily men som snabbt fann sig i att ändå åka hem. Då hade hon gått hela vägen och lite till genom parken och även sprungit och lekt, jag gissar på att totalt 5 km för Lily. 


Väl hemma så fixade vi middag som blev korv, stekt potatis och stekt ägg. Lily fick färsk gurka istället för ägg. Efter maten så blev det film och lördagsgodis. Vi såg på Pippi Långstrump på de sju haven. Här kommer det bilder från dagen.






























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0