Påskpyssel på gång

Jag har tyckt om att pyssla i många år, haft lite olika pyssel för mig men har mest virkat egentligen. Så det här pysslet med barn är nytt för mig och jag har så många idéer men så lite material. Jag har suktat efter limpistolen med ett ställ till som finns på Panduro och nu äntligen har jag det.


Jag minns när jag var barn så pyssla min mamma väldigt mycket och hon gjorde en docksäng av en skokartong och lite tyg så mina Barbiedockor kunde sova. Hon gjorde också påhittade figurer av äggkartong som jag lekte mycket med. Hon gjorde så mycket roligt pyssel som jag kunde leka med sen och jag har ärvt den sidan från henne. Hon virkade mycket och jag har virkat en del. Nu ska vi köra påskpyssel i alla fall och först ut i år är en dörrkrans.


Så jag har varit till Panduro och köpt in lite saker då vi redan har en del hemma. Ska bli så kul att få pyssla med Lily och vårt alla hjärtans dag pyssel blev ju toppen, likväl som när vi pärlpysslade. 🙂 Dock har jag alltid vara dålig på det med lim för på något sätt så blir det bara kladd men efter jag testade på Scrapbooking så är det inte lika kladdigt. 😂 I alla fall så är det kul att pyssla, kul att skapa något eget och återbruka saker.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0