En helg hos mormor och morfar

För en vecka sedan så åkte Lily och jag till Grums och hälsade mormor och morfar. Vi åkte på fredag morgon och sov över där. Haha, Lily var så taggad på att få åka och ha med sin väska. 😂

När vi kom fram så ville hon ta sin väska omedelbart och visa mormor och morfar. Vi plockade in alla saker och gjorde iordning. Sen blev fika och mys. När middagen var på gång så fick Lily vara med och det skulle bli falukorv i ugn med ost och det roligaste var att Lily står med osthyveln och gräver i osten. 😂 Jag skrattade gött och hon trivdes verkligen att stå i köket med mormor. Sen fick hon hjälpa morfar att göra potatismos. Efter middagen så la vi oss i soffan och kollade på film, vilken film? Jo, Frost såklart. 😂 Den går på repeat numera. Och Lily sjöng också till sin favoritsång. Sen blev det Bolibompamys och natten. Det tog sin lilla tid för att få Lily att somna.

På lördagen så kom Evah och Melvin dit och så var det fullt ös medvetslös! 😂 Herregud vad ungarna härjade! Men eftersom det var så fint väder så gick vi ut på gården en stund och busade runt. Lily och Melvin fick sitta på gräsklipparen och Lily fick åka med morfar när han parkerade den. Åh, vad kul tyckte Lily. Åt god mat, köpte mat på Burger King och jösses vad Lily åt. Sen på kvällen blev det grönsaker och dipp. Lily åt mest gurka och morötter utan dipp. Det var kul att se Lily när hon tog för sig och hon åt med god aptit. Dessvärre blev nattningen inte så bra för när vi var ute på promenad så var Lily jätteledsen och mitt i allt så går vagnen sönder. Så när vi kom tillbaka till mormor och morfar så hoppade vi in i bilen och åkte en tur och där somnade hon som tur var 

Söndag morgon, en Lily som var på väldigt dåligt humör. Hon kan ha en jäkla humör på morgonen. Vi åt frukost och packade ihop våra saker. Hon var på rätt dåligt humör under dagen också och det blev lite bättre när vi kom hem. Men jag hade hittat en vagn som vi skulle kolla på så vi åkte iväg. Tyvärr så var vagnen för stor för vårt ändamål så det blev inget köp av den. Väl hemma igen så packade vi upp allt och fixade iordning.

Lily var så trött efter helgen men hon har haft det så roligt hos mormor och morfar. Men vi upptäckte att hon har verkligen kommit in i trotsåldern nu. Det är mycket kan och vill själv. Bjuder nu på bilder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0