Vårdag i maj

Vilken dag! Jag lämnade Lily på förskolan och det var varmt och skönt redan i morse. Sen hem och fixa inför dagens möte, hade 2 stycken idag via datorn. Sen sökte jag massa jobb, tvättade, ringde samtal. När allt det var klart så slappade jag en stund och där efter var det dax att hämta Lily på förskolan. Jag hämtade idag eftersom jag skulle ta med henne till frisören.

När vi kom fram så blev det mellis i form av banan och vatten. Sen gick vi en liten runda och tittade på omgivningen eftersom vi var väldigt tidiga. Gick in till frisören och där ville hon ha mer mellis och jag hade packat med havrefras. Vi satt och tittade på Greta Gris (jag hade packat med plattan), sen tittade vi i tidningar och där efter ville hon spela lite. Hon satt och spelade ända fram tills det var dax. Hon satte sig i bilen som är där och så började frisören att fixa. Lily tycker om att få håret fixat så det var inga större problem idag och hon var med och sa vad hon ville. Sen fick hon orange färg i håret vilket hon tyckte var häftigt. Det syns inte så mycket dock.

När vi var klara så åkte vi hem och myste lite innan middagen. Efter middagen blev det mer mys och nu håller Tobias på att natta Lily. Sen får vi se vad vi hittar på med, jag är väldigt trött idag. Lily är också trött, massa bråk och skrik ikväll.

Kommentarer
Postat av: Hur många timmar i veckan har ni er dotter på förskolan?

Hur många timmar har ni erat barn på förskolan? Har ni fått utökad tid av nån anledning?

Svar: I samband med att jag går på arbetsmarknadspolitiskt program och Tobias jobbar måndag till fredag dagtid just nu så är Lily på förskolan ca 30 timmar. Men eftersom jag kan flexa lite så kan jag anpassa ut efter hur Tobias jobbar. För förra veckan så slutade han klockan 16:00 en dag och då slutade jag tidigare och hämtade Lily. I höstas fick vi utökad tid för att Lily behövde mer språkutveckling men eftersom jag blev arbetslös så gick hon ner till 15 timmar igen men i samråd med rektorn så fick Lily öka ut då till 20 timmar i veckan istället eftersom hennes behov ändras inte bara för att jag blev arbetslös, och det var innan jag började på arbetsmarknadspolitiskt program. Nu har Lily slutat med nappen och har utvecklat sitt språk enormt mycket på bara 2 månader. :D
Anna Hansen

2021-05-23 @ 20:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0