1:a advent

Vilken fantastisk första advent det blev. Så mycket mys och kärlek. 🥰

Börjar först med fredagen, jobb och grejer. Men till lunch åt jag så god mat, helstekt fläskytterfilé med stekt potatis och svampsås. Till efterrätt chokladpudding, grädde och vaniljsås och kärleksmums också. 😋 Så himla gott. På kvällen sen så blev det grönsaker och dipp till säsongsstarten av På spåret. Vi lyckades svara på nån fråga men det var inte lätt.

På lördagen så grejade vi en del, Lily och Tobias bakade. Jag bakade också och sen efter det så tog vi det lugnt. Vi kollade på skidor, hockey och myste. På kvällen så började Lily må dåligt och vi fick se på en serie i sängen men jag var så trött så jag somnade med glasögon och allt på. Tobias fick plocka av mig dem.

Vi började söndagen med en rejäl sovmorgon. Klockan var närmare 8 på morgonen när vi vaknade till och himlars så skönt det var! Efter frukosten så gjorde Lily sig iordning, vi har ju börjat med spelet Rocka munnen som Folktandvården rekommenderar. Och så har vi börjat med alla salvor igen då hon har problemhud på vintern. Hon fick på sig en fin klänning och ville ha håret flätat. Sen klädde vi granen, dansade och sjöng julsånger. Efter det så gjorde jag en snickerskaka till och när det var klart så åkte vi ut en stund. Vi köpte en julklapp, en vaxduk till köksbordet och en pläd till dubbelsängen. Väl hemma igen så åt vi middag, julmat. Det var så gott! På kvällen sen så åt vi pepparkakor, ädelost och bullar och hade glögg till. Vi kollade på The Nightmare before Christmas. 

En helt fantastisk helg med andra ord. 🥰

























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0