Happy Halloween

Vilken fantastisk helg det har varit! I fredags så fick jag vabba då Lily hade sovit dåligt. Vi myste hela dagen och bara hade skönt. På eftermiddagen så lekte hon en del och när Tobias kom hem så lekte hon ännu mer. Vi åt tacos och Lily ville ha korv istället för köttfärs så det fick hon. Sen blev det mys resten av fredagen.

Lördag så myste vi i sängen på morgonen. Sen efter frukosten så gjorde jag köttbullar och fixade. Vid 10 tiden så kom vår kompis Henrik och hjälpte oss med att sätta upp en tavla, täta ett fönster sen följde Tobias med för att hjälpa honom. Tjänster och gentjänster. 🙂 Jag och Lily putsade fönster i sovrummet, bytte gardiner och fixade. Sen när Tobias kom tillbaka så åkte han och köpte mat på Max. Efter maten så bakade jag chokladrutor och Tobias och Lily gick ut en stund. Kvällen blev mys och vila.

Söndagen började med mys i sängen och vi låg ett tag och bara myste. Vi gjorde iordning och sen åkte vi till Grums och hälsade på hos mormor, morfar och moster Sofie. Moster Carola vad där också och fick en present då hon fyllde år här om veckan. Lily klädde ut sig till en häxa och hon var så glad över att få denna klänningen. Det var så roligt och vi fick oss många skratt, åt god mat och fika. När vi fikade så hade vi glögg till och pappa skulle göra iordning men läste inte alls på flaskan och spädde inte ut koncentratet. Jag ber Tobias att hälla i lite vatten i min mugg och han säger förvånat Vart ska jag få vatten ifrån? Varpå jag svara I kranen såklart 😂 Haha, jag skrattade sen hela kvällen. På kvällen sen så fick Lily mata Sofie och det var så himla gulligt och Sofie satt och skrattade för fullt.

På vägen hem så somnade Lily i bilen men vaknade till när Tobias bar upp henne. Men hon somnade om rätt snabbt sen. När allt var upplockat och och fixat så satte vi oss och beställde julkort och lite julklappar. Sen blev det sängen. Som sagt, en fantastisk fin helg med mycket kärlek och mys.

Bjuder på lite bilder
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0