Från 0 till 3

Ja, då har vi kommit in i oktober. I början av året så trodde jag inte att jag skulle ha något jobb. Efter många månaders slit så fick jag chansen i köket på sjukhuset där jag fortfarande är timvikarie. Jag fick också jobba inom hemtjänsten på Hammarö under sommaren och fick fortsätta där som timvikarie. Nu för någon vecka sen så ringer de från Kost och städ på Hammarö och erbjuder mig jobb som timvikarie där med.

Så helt plötsligt har jag 3 jobb och alla är lika roliga. Det är väldigt mycket att balansera och få ordning på för det är att det ska fungera med förskolan också. Så det är många pusselbitar som ska passa ihop och skapa en helhet. Veckan som gått så har jag jobbar på städ och haft jättekul, lärt mig väldigt mycket. Jag har ju fördelen att jag har jobbat med städ tidigare och kan en del. Sen har jag ju mina 10 år från Burger King med mig där man städade en hel del.

Men nu får vi se, jag tänker att med 3 timvikarie jobb så borde jag ju få jobba något i alla fall. Det känns jävligt bra och jag är så nöjd med mig själv. Mitt i allt det här så har jag fått nya glasögon och skaffat mig en ny frisyr. Skönt att kunna se bra igen utan att få ont i huvudet hele tiden.

Nu ska jag fortsätta att planera, fixa och dona.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0