Lily har blivit stor

Förra veckan så startade minisimmet men vi kunde inte gå då. Men idag så kom vi iväg. Först i morse så ville hon inte vakna först, men sen när jag sa att hon skulle få åka till badhuset med bussen så blev det fart på henne. 😂 Vi åkte iväg till jobb och förskola och efter dagen så möttes vi upp här hemma. Jag kom hem först och skyndade mig upp för att hämta badgrejerna. Under tiden så kom Tobias och Lily hem och hon blev så glad när hon fick se mig och sen när hon fick se badväskan.

Hon var så taggad när vi gick till bussen och hon lyssnade på allt jag sa. Hon gick på bussen helt själv, satt ordentligt hela vägen och gick av helt själv. Hon gick från busshållplatsen till badhuset och hon var så duktig. När vi kom in så får vi veta att kassan inte fungerar eller något av det tekniska. Så vi fick armband för att kunna låsa skåpen i alla fall, denna gången fick Lily ett eget armband, åh vad stolt hon var. När vi gick in för att byta om så kom det en annan mamma och hennes barn, Lily berättade stolt över att hon inte längre har någon blöja. Hon hälsade på alla och det var många som fick sig ett gott skratt. Vi kollade in upplevelsebadet en kort stund innan lektionen skulle börja och det uppskattade Lily. Sen började lektionen och Lily kände sig lite osäker på allt först men sen kom hon igång, även jag kände mig osäker faktiskt. Men tillsammans så hittade vi vårt tempo och hade hur roligt som helst. Hon hoppade från kanten själv och vad hon skrattade, vi klättrade på en madrass och lekte prästens lilla kråka. På slutet så skrattade vi jättemycket. Hon fick ha sina armpuffar också så hon kunde röra sig mer fritt. I duschen sen blev det massa lek och bus, hon fick alla att skratta som alltid. 😂 Vi provade bastun men det blev ingen favorit än, får prova fler gånger. Hon gick på toaletten och utan extra ringen. Påklädningen var ju high life också, hon är ett riktigt yrväder om man säger så. Några av hennes kurskamrater sa hejdå och det kändes så mysigt.

När vi kom ut från omklädningsrummet så fick Lily mat. Hon åt 2 kokta ägg, lite havrefras och 1 banan. Hon var så nöjd och glad, men trött som attans. Hon gick på bussen själv och gick av bussen själv. Väl hemma så blev det toaletten och på med pyjamas. Hon somnade rätt fort då hon var så himla trött efter en härlig eftermiddag med bad och lek.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0