Slutet närmar sig...

Redan september månad, vart tar tiden vägen? Nästa vecka gör jag min sista arbetsvecka ute på Hammarös hemtjänst och det har varit så kul. Jag har lärt mig så mycket och utvecklats så enormt. Jag har också lärt känna så härliga människor skapat nya härliga möten. Det har varit en väldigt varm sommar men jag har haft så roligt. Att tacka ja till detta sommarvikariatet är ett av de bästa beslut jag har tagit. All den erfarenhet som jag har fått är ovärderlig. Att våga tro på sig själv också.

Så vad händer nu? Jo jag är ju timvikarie på sjukhuset i köket och igår fick jag hoppa in extra. Sen så har jag ju sökt andra jobb som jag väntar svar på och den 15 september så ska jag på introduktion för Kost och städenheten på Hammarö kommun. Utöver det så ska jag söka jobb som vanligt. Sen har jag ju A-kassa dagar också. Det är ett heltidsjobb att vara arbetssökande när man tittar på djupet.

Så vad är min plan? Jo, att få ett fast jobb i vården, ja det kan vara svårt men man måste i alla fall försöka. Sen har jag några andra idéer som jag kommer berätta om längre fram för just nu är min prio ett att få ett jobb. Jag ska söka och söka tills jag lyckas, skam den som ger sig! Jag kommer också att engagera mig i Vänsterpartiet och i Karlstad tjejjour för att bidra till ett bättre samhälle.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0