Bibbel Babbel Bubbel

Idag vaknade Lily alldeles för tidigt för min smak. Redan 5:30 kom hon in. Jag var så trött och Tobias var vaken så han gick upp med henne. Sen vid 7 tiden så åt vi frukost och gjorde oss redo för dagen. Jag och Lily åkte till Säffle och när vi kom fram så blev det mat. Hon fick en Happy meal med hamburgare, morötter, pommes, mjölk och dipp. Vi satt och pratade lite och så sa hon Jag saknar pappa. 

När vi hade ätit klart så gick vi in på Kappahl bara för att få tiden att gå. Lily hittade en klänning som hon fick köpa. Sen var det dags för att åka till Medborgarhuset. Där fick hon utforska och när det kom andra barn så fanns det en tjej hon ville umgås med. Lily fick en minipåse med bilar och den nyfunna vännen och Lily satt med en varsin påse och fnissade. Hon fick också köpa 3 böcker och 1 mjukisdjur.

Vi fick gå in i salongen och när Babblarna konserten började så blev hon hänförd och förtrollad. Hon sken som en liten sol, hon var med på allt och var verkligen fascinerad. När det var slut så var det lite protester men hon var så trött. På vägen hem så somnade hon, vilket var förståeligt och väntat. Men när hon fick se pappa så blev hon glad. Hon berättade för honom vad vi har gjort idag.

Nu sover hon gott och vi ska se på film och mysa.



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0