En fantastisk dag

Började dagen med att vakna i ottan av att Lily väcker mig. Vi myste i hennes säng och sen när Tobias hade vaknat så gick jag och la mig och sov nån timme till under tiden som han och Lily fixade frukost.

Efter att Tobias hade gått till jobbet och jag åt min frukost så gjorde jag och Lily oss iordning för dagens äventyr. Vi fixade våra frisyr, målade naglarna, jag sminkade mig för en gångs skull. När klockan var 12:30 så åkte vi iväg och mötte upp moster Evah och kusin Melvin på Leos lekland. Åh så glada de blev att få röja där tillsammans. Lily och jag skulle testa att åka en rutschkana men hon vågade inte så jag fick bära ner henne och under tiden vi gick ner så kramade hon om mig och sa Mamma, du är bäst! 🥰 Efter leklandet så åkte vi till McDonalds och åt lite mat. Två, glada, livliga barn och två trötta vuxna. Haha, så livet ska vara 😂 

När vi hade ätit klart så åkte vi hem till oss så Lily fick visa sitt rum för Melvin och de lekte hej vilt. De satt och ritade en stund och Evah och jag pratade en stund. Sen var det dax för Evah och Melvin att åka hem. Lily och jag förberedde kvällen och nu sover hon så gott. Helt utslagen ikväll efter att ha vaknat så tidigt och sen massa lek och bus. Dock hade hon lite svårt att komma till ro.

Bjuder på lite bilder.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0