May the force be with you

Vilken fantastisk påskhelg det blev. Började med att gå påskkärringar på långfredagen på farmors gata, där Lily skulle sova hela helgen. Och först var hon fundersam, kunde inte för i all världen förstå varför vi skulle ringa på hos andra. De första husen var det ingen hemma, vid ett hus så förstod hon inte att hon skulle få något tillbaka utan stängde dörren trots att personen stod kvar. Vid ett annat hus så räckte de fram en liten låda men choklad och hon tar hela lådan. 🤣 Jag fick förklara för henne och för varje gång som vi började gå så sa hon Mera mera. Så himla glad och upprymd. Vi åt lite mat och myste och sen åkte jag och Tobias hem.

På kvällen så var vi på bio och såg Dumbledores hemligheter och jag gillade verkligen filmen. Det knöt ihop det två första väldigt bra, den hade med element från huvudserien och var helt enkelt bättre än förra filmen på många områden. Visst, inget kan bli bättre än Harry Potter men jag uppskattade filmen ändå. Efter filmen så fixade vi lite hemma och duschade. Sen somnade vi snabbt.

Påskafton, klockan ringer tidigt. Jag är pigg för en gångs skull. Vi går upp, fixar frukost, packar färdigt det sista, fixar iordning hemmet och ger oss ut till bussen. Vi måste åka en ersättningsbuss då de håller på med banarbete mellan Karlstad och Kristinehamn. Så först i Kristinehamn kan vi kliva på ett tåg. När vi kommer fram till Stockholm så går vi till hotellet och lämnar in en väska med ombyte och sen ger vi oss ut på stan. Först gick vi till en av Tobias och även min favoritbutik Sci-fi bok och köpte en massa roliga saker. Även en sak till Lily. Sen gick vi runt och bara nöjt av att få vara tillsammans och besökte några andra butiker. Sen satt vi en stund på hotellet och läste innan vi fick tillgång till rummet. Efter vi installerat oss på rummet så gick vi och åt mat på Jensens Bøfhus och det är så god mat där! Lite mer vila efter maten på hotellet.

Star Wars A New hope med livemusik visades på Stockholm Waterfront Congress center. Wow, vilken upplevelse! Att få se denna film på detta sätt var häftigt. Dock var man lite trött tyvärr men det var en underbar upplevelse och jag är så glad över att vi kunde åka. Jag såg detaljer i filmen som jag inte har tänkt på förut. Haha, jag fick fråga Tobias efteråt om det och det var med i filmen som vi har hemma. Sen var det ju så fantastiskt att se alla cosplayers, se orkestern, att se alla människor samlas i samförstånd. På hotellet efteråt så myste vi till det med lite choklad men vi var så trötta och mätta och vi orkade inte vara uppe.

Påskdagen, vaknar av att han väcker mig. Jag är lite seg men efter en stund går jag in i duschen och det är så underbart att få duscha på ett hotell. Det är något som jag verkligen uppskattar är att få duscha och äta frukost på ett hotell. Sen myste vi lite på hotellrummet innan vi packade ihop och checkade ut. Satt en stund på tågcentralen och pratade igenom helgen.

När vi hämtade Lily hos hennes farmor så blev det massa glädje och kärlek. Lily har haft det så bra i helgen och hon har varit med och hjälpt till med att tvätta däck, fixat och donat. Sen så kom kusin Axel och faster Therese på besök och de var till badhuset. Barnen älskade det och trivdes för fullt tillsammans. Haha på kvällen sen när jag nattade Lily så sa Lily, jag vill sova mer hos farmor och mormor och morfar. 🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0