4 års kalas

I helgen så hade vi 4 års kalas för Lily. Äntligen kunde vi samlas och det var så fantastiskt härligt. Då himla kul och se barnen leka, ha kul och så himla roligt att få träffa alla som kunde komma.

Vi hade Paw Patrol tema och när vi sjöng för Lily och hon fick se tårtan så gapade hon stort och log med hela ansikte. Blicken sa Va??! Är detta till mig??!! Det första hon sa Paw Patrol, Sky! Tårtan var supergod och så himla fin! Efter fikat så blev det ju paketöppning och då var det röj. När Lily fick boken Mina Första Nordiska djur sa hon Åh den har jag önskat mig! 🥰

Hon fick en cykel av mormor och morfar då hon redan har växt ur sin gamla. Först blev hon superglad, sen så var det andra saker som hägrade en stund och när hon insåg att hon har en ny cykel så ville hon prova. Hon hade ju köpt en cykelkorg tidigare som vi satte på. Då kom hon på att man kan sätta mjukisdjur i där så det gjorde vi. Sen cyklade hon runt.

Ett fantastiskt kalas där jag fick ge Lily allt jag ville. Det enda som saknades var kusin Melvin och moster Evah och morbror Dennis. Sen var det några vänner som inte kunde komma.





















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0