Min första valrörelse

Det är första gången som jag är med och jobbar i valrörelsen. Jag har ju deltagit i lite politiska aktiviteter innan men jag har aldrig jobbar i en valrörelse.

Första dagen för mig var i tisdags och det var så roligt men nervöst. Jag stod med en partikollega som har gedigen erfarenhet och som jag ser upp till. Det kom väldigt många vänner och bekanta förbi så jag passade på att prata med dem. Jag lärde mig mycket nytt och träffade många intressanta människor. När jag hade gjort färdigt så var jag så himla trött och hade lite ont i huvudet. Men första dagen var så himla kul.

Andra dagen kändes väldigt bra, var inte lika nervös. Härligt väder, lite svala vindar men skönt. Det kom inte lika många besökare under tiden som jag var där. Det är kul att få vara med och påverka, att få delta och att mina tankar och åsikter spelar roll. Att få vara med i gemenskapen och känna att man gör något värdefullt. När jag hade hämtat Lily från förskolan så gick vi dit så hon fick se lite. Hon satte sig i en stol och gjorde sig hemmastadd.

Dag tre, nu har jag blivit mer varm i kläderna så att säga. Jag var först på plats och började öppna upp. Fick hjälp av Centerpartiet att sätta upp vårt tält och i samma veva så kom min partikamrat. Det blev många intressanta diskussioner där jag fick möjlighet att lära mig nya saker. Det kom stötvis med besökare. Sen kom det många partikamrater förbi och en av dem fotade inför ett projekt. Svärfar kom förbi och även en kompis till mig. När jag hade hämtat Lily från förskolan så sa hon så fort vi klev av bussen, Mamma jag vill gå dit bort och så pekade hon mot valstugan. Så vi gick det och hon fick kolla in allt.

Min upplevelse av dessa dagar, ja vad ska man säga? Lärorikt, intressant, roligt, intensivt, spännande. Men mest av allt är fantastiskt! Gemenskapen som finns i partiet och den underbara acceptans. 










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0