Skogsutflykt till Hammarö sydspets

Äntligen fick jag göra denna utflykt! Jag har säkert pratat om den i över ett år men det har alltid blivit något iväg som sjukdomar mm. Tobias och Lily har varit där ute redan 2 gånger i år med farmor, farmors sambo och hand barn och barnbarn. Men tur på sätt och vis då Tobias hade mer koll på hur vi skulle köra bilen och även hur vi skulle gå.

Började dagen med att packa ihop de saker vi behövde ha med oss. Jag hade förberett kantarellsoppa och plättar. Efter en del förberedelser så kom vi iväg. När vi kom fram var Lily så taggad och ville ha sin egen väska. Vi gick till Skagen fyr och tittade, gick sen bland klipporna men Lily kände sig osäker så hon gick tillbaka med Tobias en bit. Jag sprang ju på klipporna i stugan som barn. Sen gick vi till platsen där vi skulle äta vår picknick. Lily hade koll på vägen då hon fick leda oss. När Lily fick smaka på plättarna så säger hon Åh mamma! De var supergoda!! Och hon åt med god aptit. Tobias mumsade i sig soppan och tyckte det var det godaste soppan jag har gjort. Så himla skönt när maten får så mycket beröm. 🥰

Efter maten så utforskade vi och spelade insektsbingo men Lily blev så himla trött, det var ju olidligt varmt. Men hon uppskattade både utflykten och insektsbingot. Hon var så taggad men orken fanns inte riktigt där. Så vi sa att vi åker hem, alla ska kunna njuta av utflykten. På vägen hem slocknade Lily och sov gott en liten stund. Jag somnade sen i sängen när jag och Lily vilade.

Så trots att vi glömde några saker hemma, att det var lite för varmt, att Lily var väldigt trött så blev utflykten väldigt bra. Är så nöjd med den. 🥰 Men nästa gång kanske vi ska plocka blåbär och annat gott.














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0