Julmarknad i Mariebergsskogen

Hej på er! Idag startade vi dagen med att mysa i sängen till julkalendern och sen var det dax att dra igång dagens aktiviteter. Vi åt en rejäl frukost och sen gjorde vi iordning för att åka iväg. När vi kommer ut så utbrister Lily med sådan glädje Det snöar! Och mycket riktigt så snöade det men bara snöblandat regn i princip men gav ändå en härlig känsla. Så när vi kommer fram till Mariebergsskogen så kom det stora snöflingor. Där mötte vi upp Catharina, Henrik och deras son Robin. Sen kom Sandra och hennes dotter Oliva och vår gemensamma kompis Jenny.

Vi började med ponnyridning och det tyckte barnen var så roligt. Lily är dock lite rädd pga att hon ramlade vid ett tillfälle i höstas. Men hon vågar i alla fall prova igen och tycker det är kul. Sen gick vi upp och åkte häst och vagn, hela gänget fick plats på vagnen vilket var kul. Vi besökte även tomten och la brev till tomten i en brevlåda där. Fanns getter där också som man fick klappa och Lily och Olivia var snabbt där och klappade. Efter en stund säger barnen att de var hungriga så köpte vi varmkorv och det var gott. När energin var påfylld så gick vi till Acksjöns kapell och tände ljus, barnen pysslade lite. Träffade en hel del som jag känner också. Sen ville Lily leka i lekparken och de andra gick åt annat håll en stund. Vi sprang på syrran och hennes familj också. De kom dit när vi skulle gå.

Efter julmarknaden så åkte vi till Bergvik köpcenter och där åt vi mat och hade trevligt. Lily och Tobias tog pizza och jag åt kebabtallrik och det var så gott. Vi satt och pratade en stund, pratade gamla minnen då jag är barndomskompisar med Jenny och Sandra. Pratade sen gamla minnen med Henrik och Catharina eftersom de är mina bågskyttevänner.

Väl hemma efter en aktiv dag så blev det tv och lite marknadsgodis som Lily fick köpa. Hon såg stora klubbor men det sa vi nej till och så fick hon välja enklare godis. Hon somnade rätt snabbt ändå, helt utmattad efter en busig dag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni måste sluta använda haklapp, det är för små bebisar inte för stackars Lilly

Svar: När man äter pizza så är det för att skydda kläderna. Vi brukar skoja om att vi vuxna också behöver ha haklapp. 🤣
Anna Hansen

2022-12-04 @ 09:36:12
Postat av:

Nej man använder inte en i plast som bebisar använder inte ens när man äter pizza ! Hur många tre åringar ser du med plast haklapp

Svar: Vi gör det som passar oss bäst och så länge Lily är nöjd så är jag nöjd. Sen får andra ha åsikter men det är Lily som ska känna sig bekväm och inte någon annan. För mig räknas Lilys åsikter!
Anna Hansen

2022-12-04 @ 11:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0