Skridsko premiär

Vilken dag! Klockan ringde tidigt och vi startade dagen med att mysa i sängen och se på julkalendern. Sen blev det grötfrukost för oss alla men jag och Lily valde mannagrynsgröt eller mammagröt som hon säger. Tobias tog havregrynsgröt, alltså pappagröt. Sen så hade ju Lily fått ett nytt brev från tomtenissen med ett nytt uppdrag så vi gjorde uppdraget. Gjorde sen iordning för att ge oss i väg till Tingvalla ishall där vi mötte upp Inca och farfar.

Vi provade ut ett par skridskor till Lily då jag och Tobias har egna. Sen in omklädningsrummet och på med skridskorna och hjälmar. Första åket för Lily var jobbigt, hon såg så förtvivlad ut, rädd och ledsen. Så jag sa till att hon kunde få sätta sig hos farfar en stund. Sen när vi åkte in för att kolla läget så sa hon Jag vill åka igen så Tobias och Inca som kan åka skridskor tog med henne. Åh, vad hon skrattade! Då såg hon tjusningen med det hela. Sen ville hon inte sluta. 🤣

Själv är jag inte alls bra på skridskor och måste ha stöd. Vid ett tillfälle dunsade jag ner på rumpan, det var ju bara att resa på sig igen och fortsätta. Efter skridskoåkningen så åkte vi hem, där gick Tobias ur bilen och jag och Lily åkte vidare till Bergvik där vi åt mat och handlade. Tobias fick besök av en vän och jag och Lily roade oss på Bergvik med shopping. När vi var klara på Bergvik så åkte vi hem men Lily somnade på vägen. Hon va så trött stackarn. Nu har besökaren åkt hem till sig, Lily leker, Tobias grejar och jag vilar. En fantastisk dag med många härliga minnen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0