Up date - Mycket roligt som har hänt

Nu var det ett tag sen jag skrev pga mycket att göra, tekniskt strul med bloggen osv. Men ska väl försöka sammanfatta så mycket som möjligt.

Det kom massa snö så vi passade på att åka så mycket pulka vi hann med, det har varit kalas för mig hos Lilys mormor och morfar och det var sånt röj på barnen och det var så kul. De fick klä en gran och busade för fullt. Jag fick fina presenter och en underbar tårta. Men det bästa av allt var att vi köpte nya skridskor till Lily och hon älskar dem. Så dagen efter vi hade köpt dem så fick vi möjlighet att åka och först var det osäkert och trevande men sen blev hon modig och ville åka själv med stödbocken. När vi skulle där ifrån så vägrade hon, hon ville åka mer. Inte nog med det, jag är ingen bra skridskoåkare. Jag har ingen bra balans och kan inte åka men vågade till slut att åka utan stöd helt och hållet och orkade hålla mig kvar.🤣

Sen har jag fått glädjen att se balett live och det var så härligt. Det var Kiev Grand Ballett från Ukraina som uppträdde med Nötknäpparen. Jag trodde aldrig att jag skulle få se balett och så underbart det var. Och vi fick en fantastisk fin lucia, Lily och jag gick här hemma som vanligt. Jag och Tobias har även varit på bio och såg Avatar The way of water i 3D. Jag säger bara wow!

Nu kan jag nog inte skriva mer utan låter bilderna tala för sig själv.


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0