Covid-19, nagellack och disco

Hej. Under veckan som har gått så har både jag och Tobias haft Covid-19. Det började på onsdag kväll förra veckan med Lily som fick över 38 i feber. Hon sov oroligt under natten och mer eller mindre yrade i sömnen vilket hon aldrig har gjort förut. Sen på torsdag morgon kände både jag och Tobias oss sjuka. Så på fredagen så testade vi oss och jag fick svar att jag hade Covid-19. Men Tobias svar sa att han inte hade det men tog ett test i söndags och fick svar här om dagen som sa att han också hade det.

Det har blivit en hel del tv och eftersom Lily blev frisk fortare än oss så har hon haft det väldigt tråkigt. Vi har försökt att sysselsätta henne på bästa sätt men när man är sjuk själv så orkar man inte lika mycket. Det va en dag jag hade lite mer energi så jag och Lily pysslade lite med pärlor, målade och så.

Men idag är vi friska och starka. Men behöver ändå vila lite då och då. Det blev latmat idag, pizza. Efter maten så gick Tobias och la sig en stund och jag och Lily hade nagelsalong och disco. Vi dansade till Gangnam style, Caramelldansen, Barbie girl. Hon älskar verkligen att få dansa och sjunga, hon älskar att få naglarna målade. Igår kväll fick hon duscha innan läggdags och när hon och jag satt i hennes säng och kammade och flätade håret så säger hon
Mamma du är bäst!
Åh, tack! Vad är jag bäst på?
På att kamma mitt hår!
Sen efter en liten stund säger hon
Mamma du är duktig!
Tack gumman! 
Du är duktig på att fläta håret!

Så himla härligt när hon blir så nöjd! 🥰
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0