Äventyr i Mariebergsskogen

Idag blev det sovmorgon och det var riktigt skönt. Började med frukost och sen fixade iordning det sista så åkte vi till Mariebergsskogen. När vi kommer fram så kommer en kvinna fram till mig och säger, Jag älskar dina byxor. 🥰 Jag hade under morgonen tvivlat på om jag skulle ha de kläderna. Just nu är jag inne i en sådan period där det kvittar vad jag tar på mig så känns allt bara fel. Men efter den kommentaren så kändes som ett bra val och Lily sa att hon älskade mina kläder.
I alla fall så köpte vi biljetter till Konrad Höök tåget. Lily tyckte det var så roligt att åka tåget. Det var skönt att börja med något lugnt och stilla. Det är väldigt fridfullt att åka tåget och sitta och titta på skogen.

Efter tåget så blev det minigolf premiär för Lily. Haha, det var det roligaste på hela dagen! 😂 Hon spelade på sitt vis och det var så intressant och se hennes problemlösningar. Och jag lyckades göra en Hole in One! 🤩 Känns så sjukt bra och Lily hon hejade på och skrek Heja mamma! Efter golfen blev det mat, vi hade med pastasallad. Det var gott att äta ute och vi hade picknick. Så himla mysigt. Åt glass också och det var så gott. Lily fick en Frost glass och hon var så kladdig efter åt. 😂

Där efter så vart det lite allt möjligt. Lekpark, kolla på djur, blommor.Vi var väldigt trötta så på slutet blev det lite sura miner. Väl hemma så blev det en dusch efter en svettig dag.

























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0