Kusinbus

Idag är jag ledig och Tobias och Lily har semester. Jag och Lily åkte till Munkfors och hälsade på kusin Melvin och moster Evah. Först började jag och Lily att äta på Max, vi delade på chicken nuggets, morötter. Sen fick hon såklart en barnmeny med hamburgare och pommes. Det var så mysigt att sitta där och äta tillsammans.

Efter maten så åkte vi till Munkfors och efter vägen är det vägbyggen så man fick köra andra vägar. Ungefär vid Ransäter så somnade hon och vaknade när vi var framme. Först var barnen lite blyga men sen blev det röj.  Evah åkte iväg en sväng och handlade lite och efter det så fikade vi. Det blev en kladdig historia. 😂 Och så upptäckte jag att Lily dricker Kiviks Smultron dryck. Det blev sen musik och dans för barnen. Haha de är så söta. 🥰

Sen var det dax att åka hem, först ville inte Lily men sen blev det så bråttom så hon slängde på sig skorna. Lily är väldigt trött och satt och halvsov i bilen. Vi lyssnade på radion och bara hade en mysig biltur. Hemma igen, vi gör iordning för kvällen då hon var så trött. Nu sover hon och jag ska se Allsång på Skansen då jag är själv för Tobias är på aktiviteter. Bjuder på lite bilder från dagen.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0