En fantastisk midsommar helg

Ja då har midsommar passerat och det är ca 6 månader till jul. Haha, får jag börja planera nu? Nej, jag bara skojade. 😂 Nu vill jag fira sommaren och njuta av värmen, bad och lek.

I alla fall så mår jag så mycket bättre efter min olycka och midsommarafton firade vi hos mormor och morfar i Grums. Där var alla mostrarna, kusin Melvin och morbror Dennis. Vi åt så god mat, barnen badade i poolen, vi dansade kring stången, åt gofika. Det var gräddtårta, kladdkaka, jordgubbar, vattenmelon, kakor, glass och massa gott. Det var lek och bus hela dagen. Vi fick många goa skratt, många fina minnen och så mycket kärlek. Det här är midsommar när den är som bäst. Lily var så trött när vi kom hem och somnade rätt fort.

Midsommardagen, under natten hade Lily vaknat i panik och fick lägga sig hos oss. När jag kom in till henne så sa hon, Mamma du låg inte i min säng och blommorna bet mig! Vi somnade om gott i dubbelsängen sen och vaknade vid 6:30 idag. Låg och myste lite först innan vi gick upp. Sen var det dax för frukost och göra sig iordning för dagens äventyr. Det var kalas igen men hos kusinerna i Nora. Axel och Benjamin, de har ordnat kalas hos sin farmor och farfar. När vi var klara så hämtade var Lilys farfar och gav oss iväg. Lily somnade i bilen på vägen dit. I Karlskoga så tog vi en paus för Lilys skull och hon fick äta lite mellis och gå på toaletten. Det var skönt för oss andra med. När vi väl kom fram så började barnen och leka med en gång. Oj vilket röj det var på dem. Sen anlände de andra och god mat blev det. Sen blev det god tårta, glass och massa annat gott. Barnen lekte vattenlek och busade. På vägen hem sen så tog vi en paus mellan Rockhammar och Örebro så Lily fick äta lite igen. När vi kom hem så hade hon svårt att varva ner och båda jag och Tobias skulle vara med där inne. När hon väl fick ro i kroppen så somnade hon snabbt.

Söndagen blev bara vila här hemma med tv, film, popcorn och mys. Ingen orkade göra direkt något speciellt. Vi åt god mat ute på balkongen och njöt av tiden tillsammans. Det har varit en fantastisk helg med massa lek, bus, sol, kärlek och gemenskap. Det som midsommar handlar om.













Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Anna, jag älskar din blogg. Det har aldrig slagit dig, att ta ett test för autism? Vet ju att du har sagt att du har adhd, men det känns som att du även kan ha autism, med tanke på dina specialintresse osv. Ta ett test och se. Det kan hjälpa dig mycket

Svar: Hej. Härligt att du gillar min blogg. 😊 Nej, om jag skulle ha autism så skulle det ha visat sig på utredningen. Vilka intressen tänker du på då som är mina special? Jag är ju så bred i mina intressen då jag håller på med så mycket samtidigt. Jag menar jag tycker om litteratur, musik, film, matlagning, bakning, spel, sport och mycket mer.
Anna Hansen

2022-07-02 @ 16:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0