Myshelg med värk

Ja värk har vi alla haft nån gång. Lördagen gick åt till vila för mig, var uppe lite då och då och umgicks med familjen. På kvällen blev det lite gott att äta och en bra film. Vi såg Bron över floden Kwai, en gammal klassiker.

Söndagen, sovmorgon för min del. Värken är mindre och jag kände mig piggare. Efter frukosten så åkte jag till Gripen för en kontroll och när jag var klar där så åkte jag hem. Vi åkte till badhuset och Lily lekte för glatta livet och jag simmade lite. Mina ömma muskler fick en riktigt skön behandling av simningen och jag passade på att bada bastu också. Så himla skönt. Efter badet så åkte vi till Pizza Hut och åt gott.

Igår måndag så mådde jag ännu bättre när jag vaknade. Åt frukost i lugn och ro, gjorde iordning mig och Lily, Tobias drog till jobbet. Sen gav vi oss iväg för att möta min kompis Jenny. Lily var så taggad och hon hade verkligen kul. Vi var till Mariebergsskogen och där åt vi våfflor men de va inte laktosfria så Lily fick pannkakor istället. Lily har ju blivit utredd för laktos. Det kom sommarregn men vi var förberedda med paraply. Sen åkte vi hem och så hängde vi här ett tag. Haha, Jenny gjorde ett så gott intryck på Lily så Lily ville visa sin tandborste och tyckte att Jenny skulle sova kvar här. 😂

Bjuder på lite bilder.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0