Världsstickar dagen

Idag var det världsstickar dagen och vi var ett gäng som samlades i Kristinehamn på Nicklasdams handelsträdgård och pelargon museum. Vi satt inne i caféet och stickade, virkade, pratade och umgicks. Blev lite fika också såklart, först en god smörgås och dryck, senare köpte jag en rulltårtebit och en pelargonkaka.

Vi tog en rundtur i handelsträdgården och det var så många fina blommor. Kollade sen i museet som har över 300 olika sorters pelargonier. Det var himmelriket för en pelargon älskare. Sen köpte jag såklart 3 nya blommor, det blev Kärlekspelargon, New Life och en Änglapelargon. Änglapelargonen påminner om penséer som är så otroligt fina och jag ska sätta denna i samma låda som penséerna på balkongen. Kärlekspelargonen ställde jag i vårt sovrum, hoppas att den överlever där också. New life ska stå på balkongbordet tänkte jag mig.

När vi kom tillbaka till Karlstad så handlade jag lite på Coop, körde hem Linda och när jag kom hem så blev Lily så glad. Hon fullkomligt skrek av lycka när hon såg blommorna och ville lukta på dem på en gång. Sen satte vi dem i krukor och placerade ut dem, imorgon ska vi försöka få ner Änglapelargonen i blomlådan.

Nu sover Lily och vi ska se på Harry Potter och fången från Azkaban. Det har varit en fantastisk dag och jag har fått så många härliga minnen.
























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0