Att vara kvinna, tjej, flicka

Att vara kvinna är väldigt svårt egentligen. Vi får ofta höra hur vi ska behaga männen, hur vi ska klä oss för att inte bli våldtagna, hur vi ska sminka oss för att se bra ut, att man ska raka sig här och där för annars är man inte fin. Trosor tillverkas i så små storlekar så man får dem inte på sig alls. De är så smala i grenen så den åker in i snippan och skaver så inibombens mycket!

Det börjar redan i ung ålder. Jag försöker hitta bra trosor till min 3,5 åring men alla är så sjukt smala i grenen. Varför? Vad fyller det för funktion? Det skapar bara irritation i snippan och gör att man får ont. Ska det verkligen vara så att det ska vara sexigt och snyggt redan till barn? Varför ska vi ens sexualisera barn? För mig handlar det om funktionen först och främst. Men sen kan de vara snygga till barn utan att de är så smala i grenen. En snygg trosa till barn kan vara med en snyggt motiv, säg som My Little pony, Bamse eller ett annat tryck. Det behöver inte vara minimala trosor.

Vem är det som bestämmer över hur en kvinnas trosa ska vara? Är det kvinnor själva eller är merparten män? Vad tänker du?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0