Besök hos logopeden

Hej. Idag så var vi trötta när vi vaknade. Lily krånglade så inatt efter en dröm hon hade. Jag tror hon sov men hon väckte mig och bad mig att leta bakom soffan efter en leksak (som inte fanns där). Jag vaknade till sen på morgonen, Tobias höll på att förbereda sig för jobbet. När jag hade fått på mig kläder så väckte vi Lily som sov i vår säng. Tobias gav sig iväg till jobbet och vi åt frukost.

När vi var klara med alla bestyr så tog vi bussen in till stan och där gick vi till logoped mottagningen. Lily fick sitta och titta i en pärm med en massa bilder och säga vad det var för något. Sen fick hon spela spel, läsa i böcker mm. Hon var så fokuserad men efter ett tag så tappade hon intresset helt. Då passade logopeden på att ställa frågor till mig och jag fick berätta vad vi gör hemma. Vi fick hemläxa där vi ska göra en klapp övning, vi ska för varje stavelse göra en klapp, Båt klappa händerna 1 gång. Banan 2 klappar osv. Sen fick vi ett ljudschema där vi ska säga ljuden. Lite svårt att förklara i text känner jag men hoppas att ni fattar. Sen skulle hon kontakta oss om 6 veckor för att följa upp.

Efter det besöket så åkte jag och Lily buss ner till Bergvik där vi åt mat och shoppade skor till Lily. Jag köpte en keps till mig och en ny mössa till Lily som hon ska ha på förskolan. Lily gick in i leksaksaffären och köpte sig en ny bok med Babblarna. Vi träffade många vänner och bekanta som vi pratade med. Lily sprang runt och härjade utav bara busen, åkte sen bussen hem. Väl hemma så blev det vila. Vi gjorde inte så mycket här hemma utan vilade mest.

Nu sover Lily och vi ska se på film.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0