Bröst, pattar, boobs!

Kärt barn har många namn och det finns väldigt många olika bröst, lika många som olika kvinnokroppar. Och den ena bröstet är inte det andra likt. Men vet du vad? Det är helt unikt precis som du är!

Idag har jag varit på mammografi för första gången och ja jag var lite nervös men undersökningen väldigt lätt, fort och smidig. Sköterskan var fantastisk och lugn. Det märktes att hon hade gjort detta många gånger. Med van hand så dirigerade hon mig och korrigera hur jag skulle stå. Ja det gjorde lite ont när bröstet pressades ihop men den smärtan är så minimal. Smärtan som kan uppstå om det är något fel i bröstet måste kännas värre tänker jag. Nu får jag vänta i nån vecka innan resultatet kommer. Jag har i alla fall inte känt något själv som är fel om man säger så. Så jag känner mig hoppfull.

Men såklart är man lite nervös inför svaret. Det är man ju alltid. Jag tycker det är så bra att man får detta kostnadsfritt och att man faktiskt har möjligheten att göra denna undersökning. Så till dig som är orolig, gå på undersökningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0