Min lilla näckros!

Min underbara Lily!

Om du bara visste vad mycket jag älskar dig!

Att få vara din mamma är så fantastiskt! Att Gud valde just mig till att bli din mamma är en välsignelse. Jag menar, jag tvivlade hårt i mina unga dagar att jag skulle bli en bra mamma och att jag ens skulle få uppleva den kärlek som vi har i vår familj. För i mitt huvud så har det alltid varit såhär, det är väl inget speciellt med mig. Jag är ju bara jag.

Så tänker jag fortfarande men när jag ser på dig så ser jag ett fantastiskt underverk! En underbar lite egen person som utvecklas i rasande takt och ibland vill jag bara stanna tiden. Tänk den där dagen hemma hos mormor och morfar när du gick in på toaletten och sa Nej mamma jag behöver inte dig nu. 🥰 Då grät jag för du är ju alltid min lilla bebis men samtidigt så blev jag så överlycklig för att du börjar bli så självständig.

Att se din person växa fram och du visar mer och mer vem du är, att se vad du tycker om, att se dina arga sidor är så himla underbart. Du älskar dinosaurier, du älskar klänningar, du älskar flätor, att få klä dig i fina kläder oavsett om det är jeans och tröja eller en klänning. En dag stod du framför spegeln och sa Fina kläder och då hade du jeans och en hoodie. Du har en egen blomma, näckros. På engelska heter den Water Lily.

Jag älskar dig min egen lilla näckros.


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Fin prinsessa! ;)

Svar: Ja verkligen 🥰 Men när jag säger att hon är min prinsessa så får jag som svar: Jag är ingen prinsessa jag är mammas älskling. 😍
Anna Hansen

2022-03-10 @ 15:01:55
URL: http://www.ceciliajohansson.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0