Vilka dagar!

Den som säger att en arbetslös/delvis arbetslös inte har något att göra har inte en aning om vad mycket det är!

Började dagen med en stadig frukost och sen var det att hjälpa Lily med morgontoaletten, vi är lediga idag. Sen så ville hon vara i sitt rum och jag började med min lista. Så jag letade först jobb på Platsbanken, sen ringde jag till min A-kassa, sen till arbetsförmedlingen, där efter till banken. På första samtalet så satt jag i kö i ca 20 minuter. Nästa samtal i kö i ca 40 minuter och samma sak hos banken, 40 minuter i kö. Sen ringde jag till jobbet för att friskanmäla mig, vi har ju varit sjuka. Samtidigt i allt detta så behöver Lily hjälp.

Sen när klockan va 11 så jag klar med allt och myste med Lily och kollade på hem till gården. Efter det så fixade jag middag, gjorde mig iordning för dagens möte som var nu på eftermiddagen och kvällen. Var av ett möte i Munkfors. Efter det mötet så åkte jag till Coop Bergvik och hämtade upp våra matkassar som vi hade beställt och sen in till stan för att gå på möte med Vänsterpartiet. Det var ett väldigt givande möte och så härligt att få vara aktiv med något som man gillar.

Idag blev det jobb och förskolan. Det rullade på snabbt och mycket att göra. Sen så åkte jag till förskolan och hämtade Lily och därifrån och till sjukhuset.

Haha, Lily hade varit så taggad redan imorse på att få åka till Ögon doktorn så hon hade berättat glatt för pedagogerna att hon skulle dit. 😂 När vi kom fram så fick vi leta parkering och sen så kunde vi gå in på sjukhuset. När vi kom fram så anmälde vi vår ankomst och så fick vi sitta och vänta en stund. Lily tyckte det var så spännande. När de ropade upp de andra så sa Lily för varje gång, är det min tur snart mamma?

När det blev Lilys tur så fick vi gå in i ett spännande rum och Lily lyssnade uppmärksamt på allt läkaren sa. Hon hängde med snabbt på vad hon skulle göra. Dock lite obehagligt när läkaren tejpade för hennes ena öga. Sen så vägrade hon att ta ögondroppar, vilket jag verkligen förstår. Jag avskyr fortfarande ögondroppar! Men läkaren gjorde undersökningen med några andra verktyg istället som inte ger samma precision men som funkar i dessa lägen. Utlåtande blev att hon ser väldigt bra, ovanligt bra för sin ålder.

Efter det så blev det fika såklart. Det är väl höjdpunkten när man är barn och varit på någon form av läkarbesök? Minns ju själv när man var barn. Som vanligt så charmade Lily alla vi träffade på. Sen var det dags att ge sig av hemåt och där väntade Tobias. Han hjälpte oss upp och fixade så jag kunde vila lite. Sen åkte han iväg på sin aktivitet.

Nu sover Lily och jag ska få lite egentid. Ska chilla till tv och vila.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0