Vilken fantastisk helg!

I fredags efter jobb och förskolan så åkte jag och Lily till mina föräldrar i Grums. Och hon var så taggad och ville verkligen sova där. När vi kom fram så plockade vi ordning och installera oss. Sen blev det pannkakor till kvällsmaten, hemlagade av morfar. Lily var med och hjälpte till att vispa smeten och steka lite. Efter maten så badade vi i badkaret och Lily hade så kul och efter badet blev det mys med chips, ostbågar och lite choklad. Åh vad mysigt tyckte Lily. När klockan var strax efter 19.00 så säger hon Mamma jag vill sova nu. Och sprang in i rummet där vi skulle sova. Vi läste sagor och sen gjorde som vi brukar göra hemma. Det tog inte lång tid förrän hon sov och drog timmerstockar. Det var så skönt att hon somnade så snabbt och jag fick lite vuxentid med mina föräldrar.

På lördagen så var det mys i sängen innan vi gick upp. Efter frukost så ville Lily se på film med moster Sofie så vi satte igång Tingeling. Sen satt de och kollade på film under tiden som jag och mamma fixade med lite av varje. Bland annat grönsaker och sånt till middagen. Det blev tacos till middag och efter maten så tog vi fika, åt bananmuffins som jag och Lily hade bakat tidigare i veckan. Vi vilade också och jag somnade till en stund och det va så skönt. Sen kollade vi på ishockey, spelade Fia med knuff med Lily. Haha, hon va så rolig! 😂 Jag fick ut en gubbe, då utbrister hon Mamma, du fuskar! Och sekunder senare så fuskar hon hur mycket som helst! 😂 Vi målade hennes naglar också och det va så mysigt. Mormor skulle däremot mata henne med mannagrynsgröt. Det blev bad igen vilket va uppskattat och hon ville att morfar skulle tvätta henne. Avslutar dagen med lördagsmys och nattningen var lite svårare än kvällen innan. Hon sa Jag vill inte sova. Jag svarade henne att hon behöver inte men vi kan lägga oss och vila. Kort efter så somnade hon gott. Jag satt och såg på Let's dance med mamma och pappa.

Idag söndag, vaknar till och Lily fryser lite så vi kryper ihop under samma täcke (vi sover i samma säng hos mina föräldrar). Men sen tvärsätter hon sig upp och storgråter och säger jag vill inte ha två flätor! 1 liten fläta! Så jag fick prata med henne och säga att jag kunde göra en ny fläta. Efter en stund så accepterade hon det. Åt god frukost idag också och sen blev det lite plock med lite av varje.

När vi väl kom hem så blev det lite sura miner för hon ville ju vara kvar hos mormor och morfar. Men hon hade ju saknat pappa så det va ju ändå skönt att få komma hem. Bjuder nu på lite bilder.


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0