Blivande aktivist?

Idag är det 1:a maj. Lily väckte mig inte fullt så tidigt men tillräckligt tidigt. Vem behöver en väckarklocka när man har barn? Och varför är det så svårt att få upp barnen när de ska till förskolan? Varför får mammor så sällan sovmorgon? Det är några frågor som ofta snurrar runt i mitt huvud. I alla fall så myste vi lite i sängen innan frukost då Lily var lite ledsen och behövde få kramar.

Sen fixade Tobias med disken, vi gjorde oss iordning och gick ut. Vi tog en promenad in till stan och åt på Burger King. Lily chockerad mig och ville ha ost och tomat på sin burgare. Hon smakade även på lökringar.  Sen gick vi till museeparken där hon fick leka en liten stund och sen ner till torget för att samlas med våra partikamrater. Lily fick en flagga och hon blev så nöjd. Sen när vi värmde upp våra röster så tittade Lily med en förvånad uppsyn som Varför skriker ni så? 😂 När hon väl förstod varför så började hon vara med och hon skrattade förtjust.

Ett av slagorden var Tomma ord och mera prat räddar inte vårt klimat! Vid ett tillfälle hör jag Lily som försöker vara med och hon ropar MAT! 🥰 Så det var så roligt att se henne delta i den mån hon kan. Sen var vi i parken och där pratade flera utav de ledande partikamraterna och barnen sprang omkring och lekte. Lily fick mellanmål också. Jag satt och pratade med min kompis Linda och hade trevligt.

Väl hemma så blev det vila, dusch och förbereda kvällen. Nu sover Lily och vi ska se på tv. Bjuder på bilder från dagens äventyr.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0