Kalas för moster Sofie

Vilken helg det har varit, så himla mysig och härlig.

I fredags så var det upp tidigt och iväg med Lily till tandläkaren. Eftersom jag hade tid redan 7 på morgonen och Tobias skulle iväg till jobbet så fick Lily följa med mig. Det var bra på ett sätt då hon fick se hur en enkel undersökning går till. Min tandhygienist är så himla bra också. Sen gick vi hem, myste i soffan en stund och sen var det dags att gå tillbaka till tandläkaren. Det var då Lilys tur, hur ofta inträffar det att man har tandläkartid samma dag? I alla fall så var Lily så duktig och lyssnade på allt vi sa. Hon tyckte dessutom att det var så roligt. Efter Lilys besök så gick vi till biblioteket och lånade lite nya böcker och där efter till affären. Väl hemma så vila och mys, när Tobias kom hem så blev det middag och fixa med en massa saker. Tobias och Lily gjorde vitkålssallad som blev så god. Kvällen tillbringade jag själv och myste med glögg, lite gott att äta och veckans avsnitt av Hela Sverige Bakar.

Lördagen börjar med sovmorgon men dåligt humör hos oss alla. Blev bättre efter frukosten och vi gjorde oss iordning för att åka till mormor och morfar i Grums. Där var det kalas för moster Sofie, tyvärr kunde vi inte samlas allihop pga olika omständigheter. Lily är så himla go och omtänksam mot Sofie. Det blev massa lek, bus, god mat, fika, kärlek och glädje. Sen var vi trötta och på kvällen så kollade jag och Tobias på På spåret som vi missade i fredags. Jag lyckades med musikfrågorna.

Söndagen innebar Vinterstudion på SVT,  bullbak, handling, mys och förberedelser inför kommande vecka. Hände inte så mycket i övrigt men snön kom ju vilket var så härligt.

Här kommer det lite bilder. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0