Mitt i livet

Nu är jag mitt i livet. Som jag har kämpat för att komma hit! Men det har varit värt varje sekund av det.

Jag jobbar just nu som personlig assistent åt en tonårsgrabb. Trivs jättebra och han är så charmig och härlig. Jag får äntligen jobba med det jag har drömt om så länge. Vi kommer bra överens och bara man har tålamod så löser sig allt. Vi har en hel del gemensamt vilket underlättar en hel del. Han har en fantastisk hund som jag avgudar och det är så mysigt med djur.

Sen har jag min fantastiska familj, Tobias och Lily. De gör världen så mycket roligare plats och vara på. Tobias stöttar mig i allt och finns där i alla lägen. Lily ljusar upp tillvaron med sina underbara kommentarer och underbara personlighet. Jag får hålla på med handarbete, bakning, matlagning, pyssel, korsord, läsa ja allt. Det bästa av allt är ju att Lily anammar våra intressen för att skapa sig en egen uppfattning.

Jag har verkligen skapat mig det liv jag har drömt om. Ett fantastiskt jobb, underbar familj, underbar släkt och vänner som finns vid min sida. Många har frågat mig om vi ska skaffa en till men vi har kommit fram till att det inte blir några fler barn. Vi vill ha men det finns omständigheter som gör att det inte är möjligt. Jag är så oändligt tacksam över Lily och Tobias och känner att det är livet med dem som räknas. Ja det vore kul att ha ett syskon till Lily men jag är mer än nöjd med livet som det är. Nu är alla pusselbitar på plats så att säga. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0