Djurens dag i Mariebergsskogen

Igår var det Djurens dag i Mariebergsskogen, Jenny och Johan gjorde oss sällskap. Vi blev lite tidiga så vi fick gå runt och kolla lite vart allt skulle vara. Sen blev det dags för ponnyridning men Lily var lite rädd den här gången. Så efter en kort stund så ville hon hoppa av. Hon såg så besviken ut men när jag sa att vi kunde åka häst och vagn så blev hon glad igen. På vägen dit så träffade vi tuppen som var ute på promenad.

Att åka häst och vagn var roligt tyckte Lily. Hon skrattade och myste. Lily sa att hon var lite hungrig så vi tog en varsin varmkorv. Efter korven så gick vi runt och kollade på lite olika saker. Gick ner till Sättervallen där de har käpphästar och annat roligt för barnen. Lily fick leka runt där en stund och sen började vi gå igen. Sen var det dags för fårklippning. Det var spännande att se fåren klippa sig, känna på ullen och känna på fåret efter klippningen. Jag som älskar handarbete njöt verkligen, fick även lära mig lite nytt. De där ullplaggen som kliar beror på att det inte är rätt ull till rätt sak. Men ska använda rätt sorts ull till exempel strumpor.

När vi kände oss klara med Mariebergsskogen så åkte vi till Bergvik där det blev mat och shopping. Man märkte på Lily att vi hade varit ute hela dagen, hon var så trött. När vi kom hem så spelade vi lite spel, ett av Lilys spel. Lily skrattade så mycket. Sen var det dags för att börja med kvällen och hon somnade rätt snabbt.

En fantastisk dag med bästa vänner och min älskade familj. Så himla roligt att bara umgås och kunna njuta av livet. 


























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0