Klossfestivalen

Igår så var det ingen sovmorgon så. Klockan ringde 6.30 och Tobias gick upp, sen kom jag upp. Tobias väckte Lily och vi körde igång dagen. Vi fixade frukost, vi packade iordning det vi behövde med och så gjorde oss redo.

Vi tankade bilen och hämtade upp farfar. Lily fick ju en ny vattenflaska av mormor och morfar igår och den var såklart med och hon var ju tvungen att visa den för farfar. Efter ett tag så läste Lily i en bok som hon hade med sig men sen ville hon se på plattan. Så på med lurarna och mys i bilen till barnprogram.

Framme så fick vi leta lite parkering och gick in på mässan. Letade upp faster Therese och Axel. Sen var det röj på barnen. Det fanns massa roliga saker att titta på, många trevliga människor att prata med och mycket inspiration. Barnen hade så mycket spring i benen så vi vuxna fick turas om att vara med dem och sen gå runt och titta på utställningen.  Vissa stunder ville barnen vara med oss och ibland var vi bara ivägen för dem. 🤣 När det var dags för mat så blev det köttbullar, sås och kokt potatis, det var buffé och väldigt god mat måste jag säga. Jag och Lily köpte ett varsitt lego set att bygga på. Tobias hade handlat igår lite saker till Magic the gathering commander så han valde bort legot den här gången. Sen fanns det lite arkadspel som barnen testade på och lite tv-spel.

Väl hemma sen så blev det tv och godis, efter det var det dags för kvällen och Lily va så trött.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0