Påsklovet

Ja Lily fick ju inte det sportlovet jag önskade pga olika orsaker. Men påsklovet blev mycket bättre. Började påsken med en lättare förkylning men det försvann under påskhelgen. På påskafton så gick vi påskkärring och myste hemma. Sen på påskdagen så cyklade Lily i trafiken och tränade. Annandag påsk då cyklade vi till Lilys farmor och det var första gången för mig som jag cyklade sen september. Haha, Lily satt i cykelvagnen och skrek rock n roll! Hos farmor var Jessica och bonuskusinerna. Så fullt ös på barnen, Lily somnade snabbt på kvällen.

På tisdagen så blev det loppisrunda och vi hittade 4 tröjor till Lily, en film till Lily  en bok till mig och kakformar. Sen blev det mellanmål hos farmor innan vi åkte till Ikea där vi åt mat. Resten av dagen blev häng hos farmor och så chillade vi där. Onsdag då åkte vi till Göteborgsudden och gick leden där, grillade korv och hade en trevlig men disig och kall utflykt. Haha det var så roligt, jag va ute och gick med några av barnen på klipporna och Säger till dem att vara försiktiga då vissa klippor är hala. Ja vem var det som halkade ner på rumpan? Jo jag! 🤣
Hemma hos farmor så blev det tacos på kvällen och röj. Lily ville inte åka hem men det som fick henne att lyssna var att de andra ropade kom ut Lily, det är regnbåge. Då glömde hon bort att vara ledsen och så kunde vi åka hem.

Torsdag, regn hela dagen. Men det blev bowling för oss. Det var riktigt roligt och barnen var så glada. Jag gjorde en strike men var rätt kass i övrigt. På slutet fick Tobias ta över för mig då det började göra ont i min högra arm. Jag har ju skadat den för 2 år sen så den orkar inte lika mycket längre. Sen blev det pyssel, glass och mat hos farmor. Den här kvällen var det lättare att få med sig Lily hem. Fredag, började med mys och massa kärlek. Efter frukosten blev det dusch och fixa iordning så Lily kunde sova hos farmor. Vi åkte dit och lämnade Lily som kramade oss lätt och sen kastade sig in i leken igen. Väl hemma så fixade jag lite på våran balkong, där vi har som ett extra förråd på vintern. Tobias tog lite disk och jag passade på att spela lite. Sen gick vi och åt mat på Grit Kitchen. Vi spelade Magic the gathering commander på Coolcard och jag förlorade alla matcher men hade så roligt i alla fall. På kvällen blev det film och mys.

Lördag, sovmorgon, mys och frukost i soffan framför tv:n. Vi spelade tillsammans med Asterix spelet och hade roligt. Sen fick Tobias spela lite och jag fixade med lite saker. Vi åkte in till stan, åt riktigt god mat och njöt av våren. På kvällen blev det bio Dungeons and dragons honor among  thieves. Filmen var ett fantastiskt äventyr som jag verkligen uppskattar och jag säger se den! Resten av kvällen blev chill i soffan. 
Söndag, sovmorgon, mys och frukost i soffan. Sen drog vi igång dagen. När vi var klara med allt så åkte vi hem till svärmor och möttes av en glad Lily som slängde sig i armarna på oss. Även om hon har haft en fantastisk helg så har hon längtat efter oss. Vi åkte sen till badhuset med hennes kusin och så badade vi där i några timmar. Tillbaka hem till svärmor där det blev mat och mys. Väl hemma igen så myste vi till barnprogram.

Nu sover Lily för natten och vi ska chilla. Det får bli ett separat inlägg med bara bilder.



Kommentarer
Postat av: Hannas krypin

Det låter som en riktig mysig påsk. Kanske kommer få lite ont i baken nu då efter att inte ha cyklat på ett tag. Det får alltid jag.

Svar: Det var supermysigt 🥰 Så skönt med den ledigheten innan jag började jobba. 😊
Anna Hansen

2023-04-18 @ 22:21:15
URL: http://hannaskrypin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0