Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Lily vaknade tidigt och var så ledsen för hon hade drömt en mardröm så vi låg i sängen och kramades, kollade på tv och myste. Tobias började senare på jobbet idag så han kunde vara med. Efter det så öppnade vi presenter och Lily blev gladare. Sen drog vi igång dagen och jag fixade med lite tvätt och andra hushållssysslor. Tobias cyklade till jobbet och jag förberedde ett bak.

Lily var så taggad för baket och när vi körde igång så var det full rulle. Vi bakade muffins med nutella. Smeten blev så god och vi ville ju äta upp smeten som den var. 🤣 Men det skulle bli muffins så nej, det fick vi inte. Vi fick äta upp resterna istället vilket var populärt hos Lily. Kladdigt värre men hur roligt som helst. Vi passade på att språkträna också. Träna på F och utala 4, 5 och massa andra ord på F. När vi hade bakat klart så språkträna vi med en ny pysselbok som hon fick i julklapp. Hon fick också lyssna på ljudbok och valde så Bamse och Dunderklockan samtidigt som hon fick sitta och rita en stund.

På eftermiddagen så var det dags för dansskola och Lily var så pepp! Åh vad hon dansade, skrattade och hade kul. Så himla härligt att se henne. Hon älskar verkligen dans och musik. Sen åkte vi hem och smakade på muffins med nutella, de var riktigt goda.

Nu sover hon helt utmattad efter dagen. Hon har varit så pigg och glad idag trots att hon vaknade av en mardröm. Bjuder nu på bilder från dagen. 

























Kommentarer
Postat av: Emma

Hej fin blogg! :)

Vad söt Lily är:)

Svar: Hej. Tack så jättemycket. Ja hon är världens sötaste. 🥰
Anna Hansen

2023-02-25 @ 19:47:15
URL: http://emmaaviolaa.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0