Logoped och frisör

Oj oj vilken dag! Vaknar runt 6:45 och drar igång dagen. Tobias åker till jobbet och Lily och jag äter frukost. Sen gör vi oss i ordning för att ta bussen in till stan. Vi handlar lite och sen är det dags för logopeden.

Idag fick jag sitta som åskådare, alla andra gånger har jag suttit med vid bordet. Men idag som åskådare vid väggen. Och vilken skillnad det är på Lily jämfört med första gången vi var där. Språkträning har gett resultat, nu gäller det att få bukt med koncentrationen och uthålligheten. Det är så himla upplyftande att se utvecklingen och allt vi har gjort har ju gått resultat. Som ni vet så har ju vi språktränat med bilder och massa olika saker. Men nu ska vi ändra lite och så ska vi jobba in det i olika moment. Säg som när vi bakar så kan man få in det den vägen.

Efter logopeden så gick vi och åt mat. Vi var så hungriga båda två. Lily valde hamburgare med ost och ketchup, pommes och vatten. Jag tog en whopper cheese och bacon. Så himla gott! Sen var det dags att gå till frisören och Lily blev så nöjd med sin frisyr. Nu ser man ju hennes söta ansikte igen. 😍 När vi var klara så mötte vi upp pappa Tobias och han och Lily gick iväg och fixade en överraskning som jag ska få imorgon. Sen skildes vi åt för en stund igen och Lily och jag gick iväg och fixade en överraskning till Tobias. Sen åkte vi hem.

Nu sover Lily helt utslagen efter en aktiv dag. Vi har kommit fram till att hon behöver ändra sin kvällsrutin och lägga sig 30 minuter senare. Vi ska prova det och se hur det fungerar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0