Magsjuka och inställda kalas

Ja, ibland blir det inte som man tänkt sig. I lördags morse så ska jag göra i ordning Lily och vi ska ge oss i väg till badhuset för att fira hennes kusin Axel som var på väg från Nora. Men mitt i allt så kräks Lily rejält och vi får ställa in.

Vi bäddar ner oss i soffan och det blir tv hela dagen. Vi kollade på ishockey på eftermiddagen och efter maten så mådde Lily riktigt risigt. Tobias mådde inte heller så bra, jag där emot mådde bra och skötte om det mest här hemma. På söndagen så ännu mer tv. Vi kollade på film och jag fick en huvudvärk som inte var av denna värld. Utöver den så mådde jag fortfarande bra. Måndag morgon så fortsätter det på Lily och hela dagen. Tobias mår då lite bättre. Och ännu mera film, vi älskar film. 🤣 Ja som ni ser så har vi inte gjort så mycket. Jag och Lily försökte med språkträning men inte lätt när man inte orkar till fullo.

Igår så hade vi lite mer energi och Tobias friskanmälde sig. Vi satt och byggde med Lego, vi språktränade, vi kollade på film, vi spelade tv-spel. Men det tråkiga är att hela denna veckan blir också inställd just för att Lily är inte helt återställd än. På fredag är det kalas för Lilys kusin Melvin och eftersom Evah är höggravid så avstår vi kalaset. Och jag känner att Lily behöver vila och återhämtning nu. Det har tagit hårt på henne.

Nu har vi i varje fall haft språkträning och det gick så mycket bättre än vad det har gjort de senaste dagarna. Jag har haft tur och klarat mig denna gången. 

Här kommer det lite bilder från de senaste dagarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0